U bent hier: home » Leden

Leden

Toneelgezelschappen, fotoverenigingen, socio-culturele bewegingen en nog vele andere verenigingen zijn lid van de Mechelse cultuurraad. Je kan ze hier terugvinden zowel alfabetisch als thematisch geordend.

Categorieën

De aangesloten verenigingen worden opgedeeld in 4 categoriën:

Kunsten

Hier worden alle verenigingen die regelmatig podiumoptredens (in brede zin) brengen, ondergebracht. Vooral toneel-, dans- en muziekverenigingen zal je hier terugvinden.

Erfgoed

Verenigingen die specifiek met erfgoed bezig zijn vinden hier "onderdak" zoals musea, galerijen en andere verenigingen met vergelijkbare doelstellingen.

Socio-cultureel

De verenigingen die, binnen een sociale context, onder meer aan cultuur doen, vormen de grootste groep. Je zal ze onder de noemer van socio-culturele verenigingen aantreffen.  Soms is de scheidingslijn met kunsten- en/of erfgoedverenigingen flinterdun.

Individueel expert

Je kan ook als individueel expert lid worden van de Mechelse cultuurraad. Omwille van de privacy worden hun contactgegevens niet gepubliceerd noch doorgegeven.

Een overzicht

van de verenigingen die lid zijn van de Mechelse cultuurraad en ons de toelating gaven om hun contactgegevens te bezorgen kan hier het overzicht vinden.  
Heb je ons die toelating nog niet bezorgd dan kan je hier een document vinden waarmee je dat in orde kan brengen.

Welkom! Onze nieuwe leden: