U bent hier: home » Nieuwtjes » Koninklijke Beiaardschool organiseert Benefiet Mobiele Beiaard

Koninklijke Beiaardschool organiseert Benefiet Mobiele Beiaard

Donderdag 27 februari 2014 om 20 uur geven Tom Van Peer en Wieland Volkaert een benefietconcert, waarvan de inkomsten integraal zullen bijdragen aan de realisatie van de nieuwe mobiele beiaard ‘Jef Denyn’.

Dit project is een initiatief van de Koninklijke Beiaardschool, i.s.m. de Stad Mechelen, de Koninklijke Beiaardschool ‘Jef Denyn’ vzw en de Koninklijke Vereniging voor Toren en Beiaard ‘Jef Denyn’ vzw. De Koning Boudewijnstichting steunt het project. Voor meer info over dit project kan u terecht op de website van de Beiaardschool www.beiaardschool.be.

Voor dit benefietconcert verleent ook vtbKultuur Mechelen haar steun en medewerking.

Tom Van Peer is o.a. docent improvisatie aan de Koninklijke Beiaardschool en stadsbeiaardier van Lokeren. Hij was 1ste laureaat van de Internationale Koningin Fabiolawedstrijd voor beiaard. Hij is ook een begenadigd pianist. Wieland Volkaert is woordkunstenaar. Samen brengen ze een uniek programma: “Een lach en een traan in woord en muziek” in het auditorium van het Stedelijk Conservatorium, Melaan, 3-5, 2800 Mechelen.

De toegang bedraagt 10 euro (voorverkoop) en 12 euro (aan de kassa). Toegangskaarten zijn te verkrijgen in de Beiaardschool (beiaardschool@mechelen.be) of bij vtbKultuur Mechelen (mechelen@vtbkultuur.be)

Illustratief beeld bij Koninklijke Beiaardschool organiseert Benefiet Mobiele Beiaard

Data:

start: 19.01.2014 20:00

Prijs:

€ 10 in voorverkoop, € 12 aan de kassa

Plaats:

Auditorium Stedelijk Conservatorium

Melaan 3-5
Mechelen